ruokaa pala palalta

perjantai 17. elokuuta 2012

Tuorepuuroilua


Vain muutama viikko ja työt loppuvat ja ihana koulu alkaa jälleen. En malta odottaa että pääsen jälleen Turkuun asumaan meidän uuteen kotiin. Syysaamuja varten hain jo inspiraatiota tuorepuurosta ja tulipas aivan sairaan hyvää!

Tätä voisin vetää vaikka kuinka paljon. Ja valmistuskin on helppoa kuin mikä.

Aprikoosi-siemen-banaaniherkku
(tuorepuuro)

2 rkl pellavan siemeniä
1 rkl hampun siemeniä
1 dl vettä

3 rkl manteleita
vettä

Laita siemenet ja mantelit eri asioihin likoamaan yöksi. Aamulla kaada manteleista vesi pois ja kaada siemenseos manteleiden kera blenderiin.

3 aprikoosia
1 banaani

Laita myös banaani ja aprikoosit blenderiin ja surauta sametin pehmeäksi.


Itse nautin tuorepuuroni siitepölyn ja raakakaakao nibsien kanssa. En voi sanoin kuvailla kuinka hyvää tämä oli - OIKEASTI!

p.s. Sitten vielä terkut parvekepuutarhastamme kun ensimmäinen tomaattisato alkaa kypsyä. Ei kyllä mikään voita omien tomskujen makua.



1 kommentti:

  1. Tätä täytyy joku päivä kokeilla. Näyttää tosi herkulliselta! vähän vaihtelua normaaliin munakkaaseen. :)

    VastaaPoista